Stoppen is mogelijk!

Hier vind je een overzicht van de onderdelen van deze website en hoe je deze kunt gebruiken.

De feiten op een rij

Dit gedeelte biedt ten eerste een overzicht van de wet met betrekking tot misdrijven die verband houden met het bekijken van seksueel misbruikbeelden van minderjarigen. Ten tweede belicht het de gevolgen van een veroordeling. Ten derde omvat het verwijzingen naar nuttige bronnen die voor jou van waarde kunnen zijn. Neem gerust contact op met Stop it Now! voor meer informatie.

Lees meer

Waarom veranderen?

Dit gedeelte biedt een kort overzicht van zowel het veranderingsproces als tips over doelen die je jezelf kunt stellen. Neem gerust contact op met Stop it Now! voor meer informatie.

Lees meer

Zelfbewustzijn

Dit gedeelte omvat een reeks vragenlijsten. Het doel ervan is om je meer inzicht in je probleem te geven. Niet om een diagnose te stellen. Na het invullen van een vragenlijst wordt je score berekend en krijg je deze te zien samen met een uitleg hoe je die score moet interpreteren. Geen enkele van de vragen in deze onderzoeken probeert je te identificeren. Neem gerust contact op met Stop it Now! voor meer informatie.

Lees meer

Zelfhulp

Onze zelfhulpmodule is opgesplitst in een aantal kleinere modules. Elk van deze modules heeft zijn eigen aandachtspunt en bestaat uit zowel verschillende oefeningen als vragenlijsten. We stellen voor dat je de modules doorloopt in de volgorde waarin ze gerangschikt staan. Waarschijnlijk zullen sommige modules relevanter voor je voelen dan andere. Dat is normaal. Het belangrijkste is dat je de modules doorloopt in een manier die voor jou goed voelt. Natuurlijk kan je ze zo vaak als je wilt overdoen. Neem gerust contact op met Stop it Now! voor meer informatie.

Lees meer

Stop it Now!

Laat het ten slotte duidelijk zijn dat je welkom bent om anoniem, vertrouwelijk en gratis Stop it Now! te bellen, bijvoorbeeld wanneer je met vragen zit of het gevoel hebt dat je wel wat extra steun kan gebruiken. Net zoals de website biedt de hulplijn anoniem. vertrouwelijk en gratis informatie en steun aan mensen die zich zorgen maken over hun seksueel gedrag en/of gevoelens voor minderjarigen.

Bel gratis en anoniem: 0800-266 64 36 Bel gratis en anoniem: 0800-200 50
vragen@stopitnow.be info@stopitnow.nl